Toneelvoorstelling Rune op de Bühne

Foto: Eigen foto

Ruinen – Toneelvereniging Rune op de Bühne bestaat 25 jaar en dat geeft alle redenen om groter uit te pakken. De belangstelling voor de uitvoering is afgelopen jaren buitengewoon, waarbij het laatste jaar de zaterdagavond ruim van te voren uitverkocht was. Reden te meer om dit jaar een extra uitvoering te houden. Daarnaast is er extra loterij met grote prijzen met als hoofdprijs twee overnachtingen voor twee personen in Boomhut XXL op camping De Westerbergen.

Rune op de Buhne speelt dit jaar het stuk ‘Het schilderij van tante Hendrika’. Tante Hendrika is het zat. De familie, twee neven en twee nichten, zitten al jaren te wachten op haar dood en de daarbij behorende erfenis van hun tante. Ze bellen om de haverklap de notaris, om te horen of hun tante nog niet dood of minstens erg ziek is. Tante bedenkt een plannetje om ze eens behoorlijk de stuipen op het lijf te jagen.

Uitvoeringen op vrijdagavond 25 januari (20.00 uur) en zaterdagavond 26 januari (20.00 uur)met kaarten in de voorverkoop bij Kapsalon Jantine. De matineevoorstelling is op zaterdagmiddag 26 januari (13.30 uur) met kaarten aan de kassa. Loten voor de extra loterij kunnen gekocht worden bij de spelers en bij Kapsalon Jantine.