Hoe kom je klachtenvrij de winter door

Winter.
Foto: M.S. Boonstra

Zuidwolde – Innerbalance by Corina verzorgt 22 januari een informatieavond voor iedereen die klachtenvrij de winter door wil komen. Holistisch schoonheidsspecialiste Corina Dekker vertelt wat mensen zelf kunnen doen aan veelvoorkomende klachten gerelateerd aan de functie van de blaas en nieren. De bijeenkomst is na aanmelding gratis te bezoeken en vindt plaats in Gezondheidscentrum ’t Wheemhuus in Zuidwolde, van 20.00 tot 22.00 uur.

Veel mensen herkennen klachten als lage rugpijn, last van de knieën, duizeligheid, kringen rond de ogen ,verslapte huid/ rimpels bij de ogen, kortademig en pijnlijke achillespees. Ze kunnen te maken hebben met een onbalans in blaas en nieren. Innerbalance by Corina werkt volgens de oude Chinese elementenleer die deze organen verbindt met het element water. Met meer achtergrondinformatie over de oorzaken en voedingsadvies voor een betere werking van de blaas en nieren, zijn veel klachten te verhelpen.

100% natuurlijk

De praktijk van Corina heeft als basis holistische en natuurgeneeskundige innerlijke en uiterlijke verzorging. Deze zijn gericht op een balans tussen een mooie huid en welbevinden op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. In de behandelingen werkt Corina met producten met 100% natuurlijke ingrediënten. Zuiver, eerlijk en op biologische wijze.

Meer over de werkwijze en mogelijkheden is te vinden op www.innerbalancebycorina.nl.

 

Aanmelden voor de bijeenkomst: via [email protected], Corina Dekker tel. 06-38910651 of ’t Wheemhuus tel. 0528-356675.