Film Egbert Stellink te zien

'Gluren' naar Egebrt Stellink.
Foto: Artizzl Media

Ruinen – Egbert Stellink woont al ruim negentig jaar op dezelfde boerderij in Ruinen waar hij vroeger met zijn ouders en broer woonde. De tijd heeft daar stilgestaan. Hij gebruikt geen gas; hij stookt op hout. Egbert zit vol prachtige verhalen en hij bewaart alles, ”Dan krijg je een huis vol”. Niets gaat weg; spijkers kunnen weer recht, touwtjes kunnen altijd handig zijn.

Fotograaf en documentairemaker Anke Teunissen (geboren in de Wijk) heeft een prachtige film gemaakt over hoe Egbert leeft in zijn huisje aan de Ruinerdijk. Wie deze film en dus het leven van Egbert wil meemaken, krijgt nu de kans. Dat kan op 23 januari via een Virtual Realitybril. Spectaculair om mee te maken.

Liefhebbers kunnen de 20 minuten durende documentaire bekijken in ’t Neie Punt in Ruinen. Op woensdag 23 januari wordt de film tussen 09.00 en 13.00 uur vertoond. De kosten bedragen € 5,00 per persoon. Na opgave krijgt de aanmelder direct te horen op welk tijdstip hij of zij precies kan aanschuiven. Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Aanmelden kan bij Eduard Annen: telefoonnummer 14 0522, mobiel 06-12343575 of e-mail [email protected].