Concert van zussen Karres in Mariakerk Ruinen

Mariakerk Ruinen.
Mariakerk Ruinen.
Foto: Artizzl media

Ruinen – Stichting Muziek in de Mariakerk Ruinen houdt op zondag 19 september een concert, dat wordt verzorgd door de tweelingzusters Sandra ( viool) en Mirjam Karres ( piano). Ze spelen werken van G. Fauré, M. Ravel, C. Debussy, E. Granados en C. Saint-Seans.

Sandra studeerde viool aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en volgde Masterclasses bij onder andere Herman Krebbers. Ze speelde met het Gustav Mahler Jugend Orchester en later bij Holland Symfonia en het Nederlands Philharmonisch orkest. In 1995 maakte ze met Mirjam een toernee door Azië. Mirjam studeerde piano aan het Conservatorium van Amsterdam. Ze nam deel aan diverse festivals in Vermont (USA) en speelde met het Heemsteeds Philharmonisch Orkest pianoconcerten van Rachmaninoff en Schumann. Met Carel ter Linde trad ze op in het literaire programma ‘Om een zin’. In 2014 richtte ze de Vrije muziekschool Spaarne op in Haarlem.

Aanvangstijden van de concerten zijn om 14.00 en 15.30 uur. Reserveren noodzakelijk via email: [email protected] of via telefoon: 0522452003 ( tussen 16.00 en 18.00 uur).

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen