Vierde Skate4daagse van De IJshazen start 24 juni

Vier dagen skeeleren.
Vier dagen skeeleren.
Foto: Pixabay

Zuidwolde – Schaatstrainingsvereniging De IJshazen houdt van 24 tot en met 28 juni voor de vierde keer de Skate4Daagse. Vorig jaar was het heel gezellig op de skeelerbaan aan de Bentincksdijk 17 in Hoogeveen.

De baan is tussen 18.00 en 19.00 uur beschikbaar voor de jongste deelnemers en onervaren rijders. Het eerste half uur worden er workshops gegeven voor beginners 13+; leren remmen en veilig leren rijden. Voor de kinderen is een apart programma. Van 19.00 tot 20.00 uur is de baan ook beschikbaar voor (oudere) jeugd en ervaren snelle rijders.

De kosten bedragen 5 euro voor vier of vijf avonden skeelerplezier. Bij opgave en betaling verdient iedere deelnemer na afloop een mooie medaille en bidon. Deelname is wel geheel voor eigen risico, een EHBO’er is aanwezig. Het dragen van een helm is verder verplicht en is eventueel te leen. Overige bescherming voor jongere kinderen wordt aanbevolen. Er ligt een kleine voorraad, waar wat kan worden geleend. Wanneer de baan nat is, is deze gevaarlijk glad. Het skeeleren kan dan geen doorgang vinden.

Aanmelden kan via www.ijshazen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen