Ontdek de Kunstwandeling Diever op 13 en 14 april

Kunstrondje van 2022.
Kunstrondje van 2022.
Foto:

Diever – De Kunstwandeling Diever keert terug voor een tweede editie dit jaar op 13 en 14 april. Dit tweedaagse evenement brengt de prachtige wereld van kunst en ambacht tot leven op 15 locaties, waar 24 getalenteerde kunstenaars en ambachtslieden hun meest inspirerende werken zullen presenteren.

Tijdens deze kunstroute krijgen bezoekers de kans om persoonlijk in contact te komen met lokale kunstenaars en ambachtslieden, terwijl ze hun creaties bewonderen in huiselijke sferen, werkplaats, galerie of atelier. Van schilderkunst tot beeldhouwwerk, van keramiek tot textielkunst; de diversiteit van de tentoongestelde werken belooft elke bezoeker te verwonderen.

Of je nu een doorgewinterde kunstliefhebber bent of gewoon op zoek naar inspiratie, de Kunstwandeling Diever biedt een unieke gelegenheid om de rijke artistieke talenten van de regio te ontdekken. Leer meer over de creatieve processen, technieken en verhalen achter de kunstwerken terwijl je je onderdompelt in een wereld vol kleur, vorm en verbeelding.

Maak je klaar om je zintuigen te prikkelen en je geest te verruimen tijdens de Kunstwandeling Diever op 13 en 14 april. Tussen 11.00 – 16.30. Mis deze kans niet om de kunstzinnige ziel van Diever te ervaren!

De locaties worden aangegeven door middel van kleurige beachvlaggen.

Info:  www.kunstwandelingdiever.nl

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen