Ouderwets feestje in Dorpshuis Linde met Evening Stars

Evening Stars.
Evening Stars.
Foto: Eigen foto

Linde – In het Dorpshuis in Linde wordt op 12 november een ouderwetse feestavond gehouden met een optreden van de Evening Stars. Deze band bestaat uit vier muzikanten met passie voor echte piratenmuziek en meer dan 140 jaar muziekervaring bij elkaar. Ze maakten nummers als ‘Onze poes en buurmans kater’ en ‘Oh, wat ‘n mooie tijd’.

Het leven is een feest en dat is ook precies waar het om draait bij deze band. Ze zorgen al meer dan 45 jaar voor unieke optredens. Heerlijk een quickstep, maar ook lekker hossen. Het doet terugdenken aan de bruiloften en feestjes die vroeger werden gevierd in het dorpshuis. Er is ruimte voor de jeugd, maar ook een zitgedeelte voor mensen die gewoon even willen bijpraten met de buren. Alle ingrediënten zijn aanwezig om iedereen een leuke avond te bezorgen.

Pittige tijd achter de rug

Het Dorpshuis in Linde heeft een pittige tijd achter de rug in verband met sluiting vanwege corona in de afgelopen jaren. „De stijging van de kosten in de komende tijd gaat er zeker nog voor zorgen dat we niet stil kunnen blijven staan. Het betrekken van de mensen in en om Linde bij activiteiten van het Dorpshuis is daarom erg belangrijk, want uiteindelijk zullen we het samen moeten doen. De bijdrage vanuit de gemeente in de vorm van de ‘Frisse start’ subsidie maakt het mede mogelijk dat deze avond georganiseerd kan worden”, laat een bestuurslid weten.

Reacties

Cookieinstellingen