Voorstellingen UDI Ruinerwold gaan niet door

Foto:

Ruinerwold – Wegens een ernstig ongeval van één van de spelers van UDI is besloten om de drie toneeluitvoeringen van 29 oktober en 5 november bij dorpshuis De Buddingehof in Ruinerwold te annuleren. De reeds gekochte kaarten voor de avondvoorstellingen kunnen geretourneerd worden op zaterdag 29 oktober tussen 13.00 en 14.00 uur of 19.00 en 20.00 uur in het dorpshuis.

Onderstaand bericht moet dus maar worden gezien als opwarmertje voor voorjaar 2023.

 

UDI speelt ‘Een gekkenhuis in ‘t ziekenhuis’. Het is een blijspel in drie bedrijven geschreven door Wilma Renes-Leertouwer. Niesje Oetsen is regisseur en Jan van Elp souffleur.

In het ziekenhuis heerst chaos. Wegens plaatsgebrek – door een verbouwing – wordt zaal 13 in gebruik genomen. Een verouderd hok met geen faciliteiten. De één na de andere verpleegkundige meldt zich ziek. Twee interieurverzorgsters schieten te hulp. Meneer Cohen is zeker in het eerste bedrijf geen moeilijke patiënt. Meneer Kuypers daarentegen is zeer veeleisend en mevrouw Visser is lief, maar ook zeer slechthorend. Verwarring alom. Gelukkig maakt dokter Bouwer regelmatig zijn ronde. Maar of de patiënten daar nu zoveel beter van worden, dat is maar de vraag.

Kaarten voor de avondvoorstellingen zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij het dorpshuis. Leden betalen €5,00 en niet-leden €7,50. De voorverkoop geldt niet voor de middagvoorstelling. Deze kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa. Ook zijn weer leuke prijzen te winnen tijdens de verloting.

De UDI-cast van dit najaar.

Reacties

Cookieinstellingen