Humoristische familievoorstelling te zien in Theaterkuil De Falieberg

Dat wordt genieten in de theaterkuil.
Dat wordt genieten in de theaterkuil.
Foto: Eigen foto

Zuidwolde – In theaterkuil De Falieberg in Zuidwolde vindt zondag 11 september de laatste voorstelling van dit seizoen te bezoeken. Een humoristische familievoorstelling gespeeld door Openluchttheatergroep Borger, te zien om 14.00 en om 15.30 uur. De toegang is op basis van een vrijwillige bijdrage. Er kan contactloos betaald worden met de telefoon via een QR-code.

De theatergroep uit Borger brengt het verhaal ‘Het geheim van Hunsow’. Lang, lang geleden lag ergens in Drenthe de grote, rijke handelsstad Hunsow. Mensen hadden het daar goed en het was er vredig. Maar op een dag gebeurt er iets waardoor de stad langzaam verdwijnt. Een bijna waargebeurd verhaal voor jong en oud gebaseerd op een vergeten Drentse legende.

De spelersgroep van Openluchttheater Borger brengt sinds 2017 onder regie van Roel Tichelaar elk jaar een familievoorstelling, waaronder Ronja de roversdochter, De Gelaarsde Poes, De Boevenkoningin en de bewerkte Midzomernachtsdroom van Shakespeare.

De spelersgroep bestaat uit een bont gezelschap jongens en meisjes, mannen en vrouwen van 12 tot 72. Allemaal razend enthousiast, de meesten met veel podiumervaring. De professionele regisseur weet de spelers steeds weer tot nieuwe dingen uit te dagen wat resulteert in verrassende voorstellingen met veel humor.

Meer over de voorstellingen in de Theaterkuil is te vinden op www.theaterkuilfalieberg.nl en de Facebook- en Instagrampagina.

Reacties

Cookieinstellingen