Máxima komt bezoek brengen aan Queen’s bingo in Oasis: opbrengst is voor stichting Jarige Job

Foto:

Meppel Tijdens koningsnacht is in Stadscafé Oasis een queen’s bingo. De opbrengst van deze bingo gaat naar het goede doel: naar stichting Jarige Job. Deze stichting zorgt ervoor dat kinderen in arme gezinnen hun verjaardag kunnen vieren. “Dat willen we toch allemaal”, zegt Jolanda Hogenkamp, namens Inner Wheel Staphorst Reestland, dat de bingo organiseert. “De gehele opbrengst gaat naar dit goede doel.”

Kaarten zijn beschikbaar bij de Bruna in Meppel, Belle Lingerie en Belle Thuis. De bingo begint om 20.00 uur.

Prijzen

Er zijn koninklijke prijzen, beschikbaar gesteld door ondernemers uit Meppel, de Wijk en Staphorst. Grote prijzen zijn onder meer een bioscoopavond, een overnachting, een padel arrangement, een zonnebril en talloze cadeaubonnen. Maar er zijn nog veel meer prijzen. Prijzen worden niet alleen vergeven met de bingo, maar worden ook tussen de bingo door zomaar weggeven. Voor wie de mooiste oranje-outfit heeft bijvoorbeeld. “Er is een zeer grote kans dat je met een prijs naar huis gaat”, aldus Hogenkamp.

‘Máxima’ komt ook even langs, met wie je na afloop nog kan swingen. “Er is de nodige entertainment”, verklapt Hogenkamp. Deelnemers wordt gevraagd om ook in het oranje gekleed te komen.

“Wij hebben er weer zin in”, zegt Hogenkamp. “Geen anderhalve meter meer. Gewoon weer een ouderwets avondje uit. En hoe kan je de koningsavond beter beginnen dan met deze bingo?”

Foto: Pixabay

Reacties

Cookieinstellingen