De Boerhoorn start seizoen met nieuw activiteitenprogramma

De Boerhoorn.
De Boerhoorn.
Foto: Eigen foto

Zuidwolde – Ontmoetingscentrum De Boerhoorn biedt het komende seizoen een gevarieerd aanbod aan activiteiten en ontmoetingsmomenten. Zo is nieuw het wekelijks koffie-uurtje. Een laagdrempelige gelegenheid om anderen te ontmoeten, kennis te maken, bij te praten of even op adem te komen. De koffie en thee staan klaar elke woensdag van 10.00 tot 11.00 uur.

Ook het sociaal eetpunt voor mensen die elkaar willen ontmoeten start vanaf 15 oktober weer op. Vanaf 17.00 uur kunnen belangstellenden na reservering met elkaar een versbereide maaltijd nuttigen.

Landelijke Burendag

Op 25 september neemt De Boerhoorn deel aan de landelijke Burendag. Iedereen is tussen 10.00 en 13.00 uur welkom om vrijblijvend te komen kijken en kennis te maken met activiteiten en een aantal vaste huurders van het ontmoetingscentrum. De cabaretgroep Twee Recht Twee Averecht staat voor 8 oktober vanaf 20.00 uur op het programma.

Ook zijn er weer diverse reguliere activiteiten die in De Boerhoorn plaatsvinden, verzorgd door verenigingen en clubs, zoals bridgen, kaarten, schaken, biljarten, sjoelen, yoga, tai-chi, cesar, popkoor, ouderen- en kinderkoor.

Bij de toegang tot het ontmoetingscentrum en deelname aan de activiteiten gelden de van overheidswege geldende coronamaatregelen. De genoemde activiteiten zijn daarom onder voorbehoud van eventuele wijzigingen in de coronamaatregelen.

Info: [email protected] of 0528-217312, http://www.deboerhoorn.nl.

Reacties

Cookieinstellingen