Koekanger puzzel-ommetjes wandelen vanuit De Schakel

Wandelen
Wandelen
Foto: Eigen foto

Koekange – Vanuit dorpshuis De Schakel in Koekange kan met Pasen een van de Koekanger dorpsommetjes gewandeld worden. Gedurende drie dagen kunnen liefhebbers coronaproof wandelen op het tijdstip dat het beste uitkomt.

De start is bij De Schakel en de routes zijn geheel van pijlen voorzien. Onderweg wachten vragen en opdrachten op de wandelaars. De deelnemers moeten wel zelf pen en papier meenemen en daarop hun gegevens als naam, adres en telefoonnummer noteren, alsmede de antwoorden. De finish is bij de supermarkt Coop Scherff waar de formulieren ingeleverd kunnen worden in de antwoordenbus in de winkel. Zaterdag 3 april is de winkel open tot 20.00 uur, op zondag en maandag van 12.00 tot 18.00 uur. Dinsdag kunnen de papieren nog tot 12.00 uur worden ingeleverd.

Voor beide routes zijn prijzen beschikbaar. De rode pijlen voeren 3 kilometer lang langs Het Kleine Padties Ommetje en is geschikt voor gezinnen met kinderen. Wie wat meer kilometers wil maken, kan de gele pijlen volgen over 8 kilometer. Deelname is geheel gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen