Zuidwolde kan meedoen aan escapebox La Casa de Zuidel

Bram Bloemerts.
Bram Bloemerts.
Foto: Eigen foto

Zuidwolde – Na onder meer Dwingeloo en Ruinerwold is nu ook Zuidwolde aan de beurt: op zondag 21 februari kunnen inwoners meedoen aan de Escapebox La Casa de Zuidel’. Het initiatief komt van het bestuur van het Volksfeest Zuidwolde. De box is een idee van BURO BRAM in Dwingeloo.

„Het is even geleden dat wij met elkaar een spetterend feest hebben neergezet en aangezien het er niet naar uit ziet dat dit binnenkort weer kan, komen we nu met iets nieuws”, laat het bestuur enthousiast weten. Op de bewuste zondag kunnen de deelnemers tussen 14.00 en 17.00 uur de Escapebox afhalen bij Den Kaat. Na aanmelding wordt het exacte tijdstip doorgegeven. Zodra de box is opgehaald, hebben de deelnemers twee uur de tijd (exclusief reistijd) om de juiste antwoorden door te zetten naar de centrale post. „Je bepaalt zelf het aantal personen waarmee je de opdrachten in de box gaat oplossen, alles volgens de coronaregels. ’s Avonds rond de klok van 20.00 uur wordt live op Facebook het winnende team bekend gemaakt en worden ook de oplossingen gedeeld. Waar en wanneer staat er een nieuwe bankoverval gepland? Dat is de vraag waar het om gaat.”

Luxe hapjesplank

Voor tijdens het spelen krijgen deelnemers ook een heerlijke luxe hapjesplank mee, samengesteld en klaargemaakt door de volgende horeca-ondernemers uit Zuidwolde: Den Kaat, Falieberg, Busstation, Zuudwoldiger Huuskamer en De Zuiderhof.
Inschrijven kan door een mail te sturen naar [email protected] met in de onderwerpsregel ‘opgave La casa de Zuidel’ en met in het bericht teamnaam, aantal personen in het team (voor de luxe hapjesplank), telefoonnummer teamcaptain en het adres vanaf waar gespeeld wordt.

Betaling geschiedt op het moment van afhalen. De kosten bedragen €12,50 per persoon (spel en hapjes).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen