Mozaïekroute in plaats van een Corso in Frederiksoord

D eroute.
Foto:

Frederiksoord – Corso Frederiksoord houdt op 13 september tussen 11.00 en 17.00 uur een mozaïekfietsroute door Frederiksoord, Vledder, Vledderveen, Wilhelminaoord en Nijensleek waarbij circa 80 mozaïek borden met dahlia’s te zien zijn.

Tijdens de route kunnen deelnemers meedoen aan de puzzeltocht, met kans op het winnen van één van de drie aangeboden prijzen: een rundvlees pakket aan t.w.v. € 150,- (Henri van Heerde) , een dagje uit met twee E-Scooters (Bats uitzendburo & Fietstransferium Frederiksoord) en een Boodschappenpakket t.w.v. € 50,- (Coop Simonides).

Outdoor Point verzorgt een aantal activiteiten voor jong en oud (o.a. bij CBS de Bron in Nijensleek), dorpshuis Wilhelminaoord is geopend en tussenstops zijn mogelijk bij diverse horecagelegenheden, musea en monumenten. Het is van 11 t/m 13 september ook Monumentenweekend en een aanrader om de route hiermee te combineren!

Overal starten

Zaterdag 12 september beoordeelt de jury de mozaïekborden en worden de prijzen bekend gemaakt. Op zondag 13 september is iedereen van harte welkom om deel te nemen aan de Mozaïekfietsroute tussen 11.00 en 17.00 uur. Op elke gewenst punt van de route kan gestart worden.

De route en het formulier voor de oplossingen van de puzzeltocht is te downloaden via de website http://www.corsofrederiksoord.nl , op de bekende social media kanalen en wordt via flyers verspreidt in de regio.

Tijdens de mozaïekfietsroute wordt rekening gehouden met de RIVM richtlijnen om zo onder andere 1,5 meter afstand te kunnen houden op het parcours en tijdens activiteiten. Deelnemers hebben hier ook zelf een eigen verantwoordelijkheid.

 

Reacties