Seizoenswandelingen bij Buitencentrum Boomkroonpad

De lente komt.
Foto: SBB

Drouwen – In maart kun je met een gids van Staatsbosbeheer een leuke boswandeling maken door de prachtige omgeving. Prachtig moment om de overgang van winter naar lente te beleven. De tocht is geschikt voor jong en oud!

Kom lekker naar buiten en ga struinen door de Drentse bossen! De gidsen nemen je mee voor een leuke en gevarieerde wandeling. Zij zullen je van alles laten zien over de natuur in dit seizoen. Ook de sporen van dieren komen aan de orde, dus laat je verrassen en ontdek welke dieren en vogels er allemaal in het bos leven! Voor zowel kinderen als volwassenen een leuke en leerzame ervaring.

Boomtoppen

Bij het Boomkroonpad kun je wandelen door de toppen van de bomen. Maar er is meer te beleven bij Buitencentrum Boomkroonpad van Staatsbosbeheer! Het Buitencentrum is het startpunt voor verschillende wandel- en fietsroutes, bijzondere routes voor kinderen en leuke activiteiten. Het is ook de expeditiepoort Bos van het Unesco Geopark De Hondsrug. In Buitencentrum Boomkroonpad hebben we een expositie over bosbeheer en hout. Ben je op zoek naar originele cadeautjes kijk dan rustig rond in onze gezellige winkel. Het Buitencentrum is in maart geopend op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur en zondag 10.00 tot 16.00 uur.

De seizoenswandelingen vinden plaats op 15 en 29 maart.  De wandelingen starten om 13.30 uur bij Buitencentrum Boomkroonpad en duren ongeveer 1,5 uur tot 2 uur. De kosten zijn € 6,00 voor volwassenen en € 3,00 voor kinderen t/m 12 jaar. Graag vooraf aanmelden: www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad . Plaats: Buitencentrum Boomkroonpad, Steenhopenweg 4, 9533 PN in Drouwen.

Reacties