Kinder ‘Vogelverwenmiddag’ in De Wheem

Huismus.
Foto: Jacob van der Weele

Oud-Avereest – Landschap Overijssel houdt woensdagmiddag 29 januari bij Bezoekerscentrum De Wheem de kindermiddag ‘Vogelverwenmiddag’. Kinderen leren wat vogels in de winter lekker vinden en natuurlijk gaan ze die winterhapjes maken voor de vogels. Vanzelfsprekend neemt het kinderteam de kinderen ook mee naar buiten voor spelletjes in het bos. De middag begint om 14.30 uur en duurt tot 16.30 uur. De kosten zijn € 2,50 per kind. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

In de winter hebben vogels meer moeite met het vinden van eten. Wat eten ze en hoe kunnen we ze verwennen door lekkere hapjes voor ze neer te hangen. Dit leer je allemaal tijdens deze Vogelverwenmiddag. We gaan bijvoorbeeld een snoepketting voor vogels maken die je daarna in je tuin op kunt hangen.

Hoe en wat?

Kinderen tussen de zes en twaalf jaar zijn van harte welkom. De kosten voor deze kindermiddag bedragen € 2,50 per kind. Dat is inclusief een bekertje ranja of chocolademelk. Tip: trek stevige schoenen aan en kleren die vies mogen worden.
Wel eerst even aanmelden via www.landschapoverijssel.nl Graag tot ziens op woensdag 29 januari bij Bezoekerscentrum De Wheem in Oud Avereest 22 in Balkbrug.

Reacties