Woldsafari met boswachter door Drents-Friese Wold

Woldsafari.
Foto: Ineke van Os

Appelscha – Het Drents-Friese Wold, een groots natuurgebied waar je de wilde natuur kan beleven! Kom op zaterdag 11 januari naar het Boswachterslab in Buitencentrum Drents-Friese Wold en ga samen met de boswachter op pad.

Ga samen met de boswachter van Staatsbosbeheer op ontdekkingstocht door de wilde natuur van het Drents-Friese Wold. Hij kent de mooiste plekken in dit gebied en legt je uit hoe Staatsbosbeheer een aantrekkelijker natuurgebied gaat realiseren. Na afloop staat er een kop koffie of thee voor je klaar en houdt de boswachter spreekuur. Je mag hem dan al je vragen stellen…

Het Nationaal Park het Drents-Friese Wold is een groots en ruig natuurgebied. Groots in schoonheid en natuurlijkheid. De natuur mag hier zoveel mogelijk haar gang gaan. Nu werken we nog aan meer variatie in een aangelegd productiebos. We werken voor een natuurlijk en gevarieerd bos. Een bos aantrekkelijker voor dieren, planten en mensen.

Datum: zaterdag 11 januari, 13.30 – 15.30 uur. Start: Buitencentrum Drents-Friese Wold, Terwisscha 6a, 8426 SJ Appelscha.

kosten: € 7,50 p.p. (kinderen t/m 12 jaar 5,00) Graag vooraf aanmelden, tevens info: www.staatsbosbeheer.nl/DrentsFrieseWold

 

Reacties