Januari 2018: De Wolden in foto’s

Zuidwolde – Het jaar 2018 zit er bijna weer op, tijd om ook eens terug te kijken wat er allemaal in De Wolden gebeurde. Niet aan de hand van tekst, maar van foto’s. Want foto’s vertellen veel, zo niet alles en roepen al snel een oja-belevenis op.

Te beginnen met de foto’s van januari. Alle andere maanden komen ook onder het kopje De Wolden in Beeld op de site.

Januari was natuurlijk de maand van Arend en Aaltje Noordhuis, het echtpaar uit Ruinen dat het landelijke nieuws haalde vanwege het 80-jarige huwelijksjubileum. Massaal rukten cameraploegen en andere media uit naar het anders zo rustige Ruinen. Later dit jaar, in november, was het overigens weer raak, want toen greep het echtpaar ook hert record van langst getrouwde echtpaar ooit in Nederland.

Verder was het de maand van een nieuwjaarsduik in Koekangerveld, de XXL Boomhutten in Ruinen en Echten, de nieuwe sfeerverlichting in Ruinerwold, een mukticultureel kunstwerk in Zuidwolde, de kopperprent van een Meppelse jongedame en Bart Kiers die in Ruinen een Vinylsjop begon. Kiers is inmiddels ‘gevlucht’ naar Dwingeloo met zijn complete vinylverzameling.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen