Koorschool Drenthe biedt ruimte voor jonge projectzangers

Applaus voor de jonge zangers.
Applaus voor de jonge zangers.
Foto: Koorschool Drenthe

Assen – Kinderen in Drenthe krijgen de kans om samen te zingen bij Koorschool Drenthe voor uitvoeringen van de Matthäus Passion van Johann Sebastian Bach. Koorschool Drenthe zingt dit jaar weer mee met verschillende uitvoeringen van dit mooie muziekstuk. Ze bieden hierbij de ruimte aan gastzangers die met de zangers van de Koorschool mee willen zingen.

Kinderen/jongeren tussen de 8 en 18 jaar die houden van een muzikale uitdaging zijn van harte welkom. Voor jongens geldt wel dat ze echt alleen sopranen zoeken, dus jongens die de stembreuk al hebben gehad, kunnen niet meezingen met dit project. De medewerkers van Koorschool Drenthe zorgen voor de bladmuziek, helpen met de uitspraak (want er wordt gezongen in het Duits) en regelen alles rondom de uitvoeringen heen.

Repetities in Assen

Vanaf zaterdag 28 januari wordt er elke week geoefend, met uitzondering van de voorjaarsvakantie. De repetities vinden plaats van 10.30 tot 11.30 uur in de repetitieruimte aan de Talmastraat 101 in Assen en staan onder leiding van Arian van der Mark.

De uitvoeringen zijn op 2, 3, 4 en 5 april in Joure en Leeuwarden. Per deelnemer wordt gekeken naar de belastbaarheid voor het aantal avonden dat er kan worden meegezongen.
Deelname aan dit project kost eenmalig slechts € 25,- per persoon.

Meer informatie of aanmelden: [email protected], 06-18486070 of kom gewoon langs op zaterdag 28 januari.

Reacties

Cookieinstellingen