Summerschool voor jonge Drentse artiesten

Foto:

Meppel – Jonge dansers, acteurs en muzikanten van 13 tot 25 jaar uit Drenthe kunnen deze zomer met professionals uit de podiumkunsten een muziektheaterproductie maken. #GoClassic organiseert in samenwerking met het Noord Nederlands Orkest en Drents Jeugdtheater Garage TDI van 15 tot en met 20 augustus een Summerschool.

In de bosrijke omgeving van Drouwen volgen de deelnemers vijf dagen workshops muziek, theater en dans. De voorstelling wordt op zaterdag 20 augustus gepresenteerd op Festival Veenhuizen. Dit festival voert bezoekers mee langs topmusici en de indrukwekkende verhalen van het Drentse gevangenisdorp Veenhuizen.

#GoClassic

#GoClassic is een project voor jonge, gevorderde muzikanten in Drenthe om te experimenteren met andere muziekstijlen en kunstdisciplines. Het project is een initiatief van de Drentse kunstinstellingen K&C, ICO, Facet (voorheen De Kunstbeweging), Scala Centrum voor de Kunsten en CultuurKlik.

Op www.goclassic.nl staat alle informatie en kun je je aanmelden om mee te doen. Projectleider Monique Verheugt is voor meer informatie bereikbaar via [email protected]

 

Bron: CultuurKlik. Foto: Pixabay.

 

Reacties

Cookieinstellingen