Redmer Hoekstra exposeert schilderijen in de Reestkamer

Reestkerk links.
Reestkerk links.
Foto: Eigen foto

Oud-Avereest – In de Reestkamer is van 28 november tot en met 30 januari werk te bewonderen van Redmer Hoekstra. In deze prachtige expositieruimte is op 28 november een feestelijke opening.

‘Open je ogen’ is de titel van deze bijzondere expositie die fijn gearceerde pentekeningen laat zien, die schommelen tussen cartoons en surrealisme. De tekeningen zijn een dolle stroom van merkwaardige invallen waarbij veel alledaagse voorwerpen levende wezens blijken te zijn.

ArteZ Zwolle

Redmer Hoekstra is in 2009 afgestudeerd aan de kunstacademie ArteZ te Zwolle. Hoekstra ziet zijn tekeningen als illustraties zonder artikel. Hij zou graag voor wetenschappelijke of filosofische tijdschriften werken.

Tijdens de expositie worden ook minischilderijtjes gepresenteerd voor de bezoekers van de expositieruimte. De Reestkamer is gevestigd aan Oud-Avereest 5 bij Balkbrug, open op zaterdag en zondag van 14.00 tot 16.00 uur.

Kijk voor actuele aanpassingen altijd op de website www.reestkerk.nl www.redmerhoekstra.nl Email: [email protected] www.facebook.com/Redmer-Hoekstra-Art

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen