Poppentheater kerstvoorstelling in Gashouder

Gashouder in Dedemsvaart.
Foto: Artizzl Media

Dedemsvaart – Speciaal voor de hele familie in de bijzondere kersttijd die eraan komt, heeft de Gashouder Dedemsvaart een grappige, sfeervolle poppentheater kerstvoorstelling ingelast. Deze vindt plaats op 13 december. Er valt veel uit door corona, maar een bezoekje met de (klein)kinderen aan het theater kan wel met maximaal 30 personen. Is de voorstelling van 14.30 uur vol, dan wordt er een extra voorstelling om 16.00 uur gespeeld.

Theater Fantast speelt zondagmiddag 13 december de voorstelling ‘Kerstbomen dromen’ in de Gashouder. Voor jong en oud vanaf twee jaar. „Stel je eens voor dat je een kerstboom bent. Hartstikke leuk natuurlijk, maar soms wil je ook weleens iets anders…”

Avontuur

Het is kersttijd. Toon, de kerstboom, staat al een tijdje in de woonkamer van Guus. Maar dat stilstaan is hij eigenlijk een beetje zat. Hij wil op avontuur. En dat doet hij. Hij gaat op reis! Alleen zit Guus nu zonder kerstboom. Zo ongezellig. Guus mist Toon en gaat naar hem op zoek. Maar zo gemakkelijk is dat niet. Misschien kunnen de kinderen Guus een handje helpen?

‘Kerstbomen dromen’ zit vol met leuke kerstliedjes en heeft een unieke sneeuwgarantie. Informatie en kaartverkoop op www.gashouder-dedemsvaart.nl

Reacties