Javier Guzman opent seizoen De Gashouder

Javier Guzman.
Foto: Anke van der Meer

Dedemsvaart De Gashouder in Dedemsvaart start vrijdag 2 oktober het theaterseizoen 2020-2021 met cabaretier Javier Guzman. Vanwege de 1,5 meter maatregel speelt Guzman zijn try-out van de Oudejaarsconference 2020 Raspopulist tweemaal op dezelfde avond voor een kleiner publiek dan gebruikelijk.

De Gashouder bestaat dit seizoen 10 jaar en heeft ondanks alle beperkingen een verrassend programma samengesteld, wat door Guzman afgetrapt wordt.

Cabaretier, stand-up comedian en acteur Javier Guzman is geboren op Gran Canaria en op jonge leeftijd met zijn moeder en broertje Emilio naar Nederland geëmigreerd. Tijdens zijn studie aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam won hij in zijn derde studiejaar (2002) zowel de jury- als publieksprijs op het Leids Cabaretfestival. In 2003 studeerde hij af en zette zijn carrière voort op de planken, televisie en het witte doek.

Oudejaarsconference

Hij komt terug naar Dedemsvaart met een try-out van zijn Oudejaarsconference 2020. Eigenlijk was Javier niet van plan in 2020 een oudejaarsconference te maken. Maar dit jaar verloopt dusdanig exceptioneel dat hij geen andere keuze heeft. Zijn Oudejaarsconference 2020 wordt vanwege het nu al memorabele en ontregelende jaar zeker bijzonder. Dat belooft dus wat! Aanvang voorstellingen 19.30 en 21.30 uur.

Een week later, op zondagmiddag 11 oktober opent, de Gashouder haar deuren speciaal voor het kleine publiek met de voorstelling ‘Gonnie en Gijsje samen op stap’. Deze leuke, vrolijke, muzikale voorstelling is geschikt voor de hele familie vanaf twee jaar. Gebaseerd op de populaire prentenboeken van Olivier Dunrea, met liedjes van Ageeth de Haan en gespeeld door Kira Kool. Aanvang voorstelling 15.00 uur. Meer informatie www.gashouder-dedemsvaart.nl.

Reacties