Elisa van den Berg geeft workshop Krachtvorm

Elisa aan het werk.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Echten – Kunstenaar Elisa van den Berg uit Meppel geeft op 26 september een workshop Krachtvorm. „We vormen een driedimensionale driehoek met een sterke impact”, licht Elisa alvast een tipje van de sluier op.

Startpunt is Het Huus mit de belle, Zuidwolderweg 2A in Echten. „Vandaar lopen we naar een plek waar we gaan werken. En bij minder mooi weer rijden we even door naar een overdekte locatie.”

Eerst is er een inleiding over het maken van een Tetraëder (driedimensionale driehoek), want dit is een krachtvorm, waarin ieder mens zijn of haar wensen/doelen kan gaan verbeelden. Deze wordt ongeveer 25 cm hoog, maar mag ook groter. „We gebruiken daar berkentakken voor. Je kunt daarvoor kleine symbolen meenemen van 1 tot 2 cm. Dit kunnen steentjes zijn maar ook andere kleine krachtvoorwerpen. Je mag ze ook onderweg zoeken en ik neem ook nog wat schatten mee”, zegt Van den Berg. „Naast jouw beleving tijdens het maken kun je de vorm als raamversiering of in de tuin ophangen met een blijvende herinnering.”

De workshop is 26 september van 13.30 tot ongeveer 16.30 uur Aanmelden: 06 18466422, Elisa van den Berg.

Reacties