Nut & Genoegen speelt ‘Een Opa um in te liesten’

Spelers van Nut & Genoegen.
Foto: Eigen foto

Echten – Toneelvereniging, Nut & Genoegen uit Echten speelt zaterdag 14 maart in vakantiepark de Westerbergen Het hilarische blijspel ‘Een Opa um in te Liesten’. Maar liefst 11 spelers zullen op de planken staan, tijdens de pauze is er een verloting met altijd prijs.

Het toneelstuk is een blijspel in drie bedrijven. Het leven van Jan Stokvis is geen lolletje. Hij is een van de bewoners van het bejaardenhuis de Zonnestraal. Volgens Jan  kunnen ze dat beter de Donderbui noemen. Directrice Amalia is er alleen maar op uit zoveel mogelijk geld te verdienen.

Jan heeft veel  steun aan zijn kleindochter,  Sjoukje. Dat mag ook wel, want van zijn kinderen hoeft hij niets te verwachten.  Hein en zijn vrouw Bea zijn zuinige mensen en Jozef is een oplichter.  Ook Job is een van de bewoners van het tehuis, een kameraad van Jan, maar in de war. De dove Tine wil met Jan trouwen, tenminste denkt zij dat Jan haar vraagt. Sjoukje wil gaan samen wonen met haar vriend Sjoerd , een hardrocker en daar zitten Hein en Bea niet op te wachten. Zij hebben meer belang bij de handtekening onder het testament van Jan.  Aanvang 20.00 uur.

Reacties