Meedoen aan voorstelling ‘De Bom’ in Havelterberg?

De Bom.
Foto: Peergroup

Darp – In Zuidwolde wordt komende zomer Mina Koes opgevoerd, in Darp speelt een geheel ander stuk: De Bom. Ook daar worden spelers voor gevraagd, dus wie voor Mina Koes buiten de boot viel, kan het hier proberen.

Vrijdag 13 maart is er een informatiebijeenkomst over het theaterspektakel De Bom in dorpshuis De Stobbe in Darp. De Bom is een co-productie van PeerGrouP & KASKO (voorheen Kameroperahuis) en wordt in augustus opgevoerd op de site bij Havelterberg.
In De Bom bewaakt een kleine groep soldaten op een zanderige vlakte in Drenthe in het geheim een wapen dat zo groot is dat het de wereld in een klap kan vernietigen. Een grote groep demonstranten kondigt aan te protesteren tegen de opslag van dit wapen. De jonge soldaten hebben bevel gekregen alles op alles te zetten om de site te beschermen en die demonstranten op afstand te houden. Zijn ze bereid geweld te gebruiken tegen de mensen die ze ook beloofd hebben te beschermen? De Bom vertelt het verhaal van de site bij Havelterberg aan de hand van de mensen die erbij waren: soldaten, demonstranten en dorpsbewoners.

Meedoen?

PeerGrouP en KASKO zijn nog op zoek naar mensen! Wil je meespelen? Geef je dan op voor de spelersgroep. Heb je zin om te zingen en te schreeuwen? Meld je dan aan voor het schreeuwkoor. Ben je handig met naald en draad? Dan kun je je aanmelden voor de kostuumgroep. Ten slotte zoeken we ook mensen die het heerlijk vinden om de handen uit de mouwen te steken als parkeerwacht of als publieksbegeleider. Geef je dan op als vrijwilliger via http://www.peergroup.nl.

Meer weten? Kom naar de informatiebijeenkomst op 13 maart! De inloop is vanaf 19.30 uur. Presentatie van 20.00 tot 21.00 uur.

Reacties