Koffieconcert rondom de vleugel: Highlights uit Moskou

Wouter Harbers.
Foto: Eigen foto
IJhorst – Na een succesvol seizoen sluit pianist Wouter Harbers zijn eerste serie koffieconcerten in IJhorst af op maandagmiddag 9 maart. Hij doet dat met een soloconcert vol meeslepende muziek uit Moskou.
Van de twinkelende Bloemenwals van Tsjaikovski tot daverende ‘Klokken uit Moskou’ van Rachmaninov, en van de virtuoze Flight of the Bumblebee tot een intieme melodie van Scriabin. Tussendoor verrast Wouter de aanwezigen graag met interessante informatie en ludieke feitjes. We sluiten het concert af met de muzikale handtekening van André Rieu, de Second Waltz van Sjostakovitsj, zodat iedereen dansend de zaal uit gaat…
Kom maandagmiddag 9 maart meegenieten in de Dorpskerk van IJhorst! Er is koffie vanaf 14:00u, het concert begint om 14:30u en duurt ongeveer een uur. Na afloop krijgt u een kleine verrassing mee naar huis. De entree is gratis; reserveren is mogelijk via [email protected] of 06 2676 3338. Hartelijk welkom!
Gelukkig stoppen de koffieconcerten niet: vanaf oktober zijn liefhebbers opnieuw elke tweede maandagmiddag van de maand welkom in de Dorpskerk van IJhorst. Nu alvast reserveren voor het tweede seizoen is mogelijk. Ook de nieuwe concerten worden weer mogelijk gemaakt door Stichting Gouden Dagen.

Reacties