Roon Staal met bekend werk op Wintertour in Pesse

Roon Staal
Foto: Eigen foto

Pesse – Na zijn kersttour in december speelt zanger-pianist Roon Staal tijdens de wintertour onder andere het bekendere werk van zijn inmiddels 11 albums. Tijdens deze tour van 29 januari tot en met 23 februari doet hij in totaal 17 locaties in Nederland aan.

Help Me Through The Night, Stay With Me ‘Till The Morning, Pie Jesu, Promise, Bridge Over Troubled Water en Rust In Bewustzijn zijn songs die voorbij komen. Bij het reserveren van kaarten is er de mogelijkheid verzoeknummers uit zijn repertoire door te geven.

Het concert te Pesse in de Ontmoetingskerk vindt plaats op vrijdag 7 februari. Aanvangstijd is 20.00 uur. De deuren zijn een half uur voor aanvang van het concert geopend.

Naast de touren in Nederland geeft Staal ook optredens in het verre oosten van Rusland (Vladivostok) en Japan (o.a. Tokyo). De zanger weet met zijn warme stem en prachtige pianospel het publiek steeds weer te raken met prachtige vertolkingen van zijn eigen songs en werk van andere componisten.

Alle informatie met betrekking tot de wintertour en het concert te Pesse is te vinden op de website www.roonstaal.com. Reserveringen kunnen daar worden gemaakt of via 06-30025992.

Reacties