Twee nieuwjaarsvisites van historische clubs

Foto: Stichting Historie van Ruinen

Ruinerwold/Ruinen – De beide stichtingen Hisorie in Ruinen en Ruinerwold hebben komende maandag allebei een nieuwjaarsvisite. In beide gevallen komen Thomasvaer en Pieternel op bezoek.

De Stichting Historie van Ruinerwold houdt maandag 6 januari de traditionele  Nieuwjaarsvisite in dorpshuis Buddinghof. Thomasvaer en Pieternel zullen terugblikken op  het wel zeer roerige jaar 2019, Ruinerwold werd tegen wil en dank wereldnieuws, maar hoe zullen Thomasvaer en Pieternel hierop reageren? Het bestuur heeft Kobie Kijk in de Vegte uit  Ansen bereid gevonden voor het aanvullen programma. Ze vertelt over alledaagse dingen uit eigen werk. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Entree € 10,00 incl. consumpties.

Ruinen

De Stichting Historie van Ruinen houdt haar jaarlijkse Nieuwjaarsvisite op maandag  6 januari 2020 bij Hotel Kuik, Brink 15 in Ruinen. Aanvang 20.00 uur. Ze hebben een mooi programma, en natuurlijk zijn Thomasvaer en Pieternel weer aanwezig om het jaar met de aanwezigen door te nemen.

Voorverkoop kaarten op zaterdag 4 januari 2020 van 10.00 tot 12.00 uur in Museumboerderij Pasmanshuus aan de Oosterstraat 16 in Ruinen.  Of op 6 januari aan de zaal bij Hotel Kuik.

Reacties