Zoektocht van The Wanderer in Klein-Paradiso

Foto:

Echten – The Wanderer treedt zaterdag 23 november op in Klein Paradiso, Echten. The Wanderer is het verhaal van een singer-songwriter, Nikos Frangiskatos, die op zoektocht ging naar zichzelf, naar zijn muzikale kern, om van daaruit zijn droom vorm te geven.

The Wanderer werkt niet met marketing-stickers, volgens de zanger gaat het allemaal om het delen van liefde in de wereld. Hij gelooft in melodieën die mensen kunnen raken en schrijft om te delen.

De kracht van The Wanderer zit in de klank en de emotie van de stem, de eenvoud en de ruimte die daardoor tussen de noten ontstaat. Die ruimte zorgt ervoor dat alles voelbaar wordt, met het gevaar dat de luisteraar een paar tijdloze minuten in de muziek word gezogen. De nummers die zanger Nikos Frangiskatos en zijn band speelt bevatten een hoopvol en melancholisch geluid, in combinatie met gelaagde teksten over herkenbare thema’s zoals vertrouwen, loslaten en hoop. Zaadjes zoals hij dat zelf omschrijft, zaadjes voor de ‘zoekende’ mens. Met nationale airplay en support shows van internationale gerenommeerde artiesten als brandstof, evenals de groei die hij als mens heeft doorgemaakt, is The Wanderer niet alleen een upcoming singer-songwriter maar ook een bevlogen storyteller die met zijn verhaal mensen wilt raken, inspireren en bewegen.

The Wanderer op 23 november om 20.00 uur in ‘Klein Paradiso’ Zuidwolderweg 8, Echten. Kaarten reserveren kan via Tel. 0528-373766 of mail [email protected]

 

Reacties

Cookieinstellingen