Jubilerende Lindelanders geven concert

Lindelanders.
Foto: Eigen foto

Linde – Tirolerkapel De Lindelanders geeft zondag 10 november een jubileum koffieconcert. De Lindelanders bestaan dit jaar namelijk 40 jaar. Aan dit jubileumconcert werkt ook piratenkoor ’t Zwarte Gat mee.

De morgen staat in het teken van Egelander, Duitse en Tsjechische volksmuziek, terwijl het piratenkoor leuke zeemansliederen voor het publiek zingt. De Tirolerkapel staat onder leiding van Johan Gerkes uit Hijken. Hij dirigeert ook de fanfare van de vereniging. Johan is een gedreven man die onze vereniging goed aanvoelt.

De entree is € 10,00  inclusief een kop koffie en een stukje Duitse boterkoek. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Donateurs krijgen korting, ze hebben hierover een brief ontvangen. Maximaal twee personen per donateur. Het koffieconcert begint om 10.30 uur  in het Dorpshuis te Linde (Dr.).

De Lindelanders zijn bekend in de wijde omgeving en zorgen altijd voor gezelligheid. De kapel treedt ook op met de Drentsevereniging ’t Aol Volk uit Emmen, daarnaast verzorgt de kapel ook optredens in verzorgingshuizen en op allerlei evenementen in de wijde omgeving.

Reacties