Live from Laurel Canyon in Klein Paradiso

Echten – Het Brian Chartrand Trio zingt woensdag 6 november nummers die ontstaan zijn in Laurel Canyon. Brian Chartrand is bekend van eerdere optredens in Klein Paradiso met het trio de The Sweet Remains. Laurel Canyon is de voormalige hippiewijk in Los Angeles waar in aan het eind  van de zestiger jaren van de vorige eeuw de westcoastmuziek zijn oorsprong vond.

Onder aanvoering van Brian Chartrand (The Sweet Remains) brengt een grote groep bevriende Amerikaanse musici een bijzonder eerbetoon aan de muzikale erfenis van deze bakermat van vele grote popmusici.

De muziek die tot op de dag van vandaag van grote invloed is geweest op de hedendaagse muziek generatie wordt tijdens de Europese tour in triobezetting gebracht door Brian Chartrand (zang en gitaar), Lamar Gaines (toetsen) en Todd Chuba (percussie).

Popsongs

‘Live From Laurel Canyon ~ Songs & Stories of American Folk Rock’ is meer dan een gewone tribuut act en al vertellend neemt de band haar publiek mee op reis langs alle grote popsongs uit de nalatenschap van The Mama’s & Papa’s, Buffalo Springfield, Byrds, James Taylor, CS&N, Neil Young, James Brown en The Eagles die in ons collectieve geheugen zijn blijven hangen.

Woensdag 6 november om 20:00 zingt Brian Chartrand Trio in ‘Klein Paradiso’ De Olde Karke, Zuidwolderweg 8, Echten. Kaarten reserveren kan via Tel. 0528-373766 of mail [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen