Nieuw seizoen ‘Taal an Taofel’ start in Noord-Sleen

Zaal Wielens.
Zaal Wielens.
Foto: HvdT

Beilen – Vrijwilligers van streektaalorganisatie het Huus van de Taol zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen van ‘Taal an Taofel’. Op negen zondagen in de winter kan het publiek luisteren naar schrijvers die voordragen in hun streektaal. Ook is er altijd muziek en een pauze met warm eten.

‘Taal an Taofel’ kent drie vaste locaties: Café Onder de Linden in Vries, Grand Café De Brink in Dwingeloo en Restaurant-Zalencentrum Wielens in Noord-Sleen. Op zondag 13 oktober is de aftrap in de laatste locatie. Het publiek kan luisteren naar de poëzie van Janny Bruins en de verhalen van Eric van Oosterhout. De muziek is van Henk Vleems& Roel Luchies en band. In de middagpauze kan het publiek bij het warm buffet aanschuiven.

‘Taal an Taofel’ begint om 11.00 uur en eindigt om 14.00 uur. De entree bedraagt € 19,00. Dit is inclusief koffie/thee en een warme maaltijd. Reserveren kan tot zaterdag 12 oktober 11 uur via e-mail [email protected]. Of via de telefoon 0591-362371 (Reina Zwiers).

Een compleet overzicht van alle ‘Taal an Taofels’ staat op de website van het Huus van de Taol: http://www.huusvandetaol.nl/promotie-van-de-drentse-taol/taal-an-taofel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen