Meezingen in Grootkoor Drenthe met Karin Bloemen

Grootkoor Drenthe.
Grootkoor Drenthe.
Foto: Eigen foto

Westerbork – In de maand september starten de uitgebreide koorrepetities van Grootkoor Drenthe. Een bijzonder koorproject met als afsluiting een kerstconcert op 13 december in de Nieuwe Kolk in Assen. Solistische medewerking zal verleend worden door zangeres Karin Bloemen.

Dit Grootkoor is één van de Grootkoren in Nederland en wordt georganiseerd door Grootkoor Projecten.  Er zal de komende maanden vijf keer worden gerepeteerd onder leiding van de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen. Zij dirigeren al vele jaren de Grootkoren en op projectbasis zingen in een koor is nog steeds een geweldig succes.

Inmiddels zijn de Grootkoren een begrip in Nederland. Ze groeien nog altijd door. Het koor is bestemd voor dames en heren die graag zingen in de leeftijd vanaf 18 jaar en ouder. De koorrepetities zullen plaatsvinden op vrijdagavond 20 september, 11 oktober, 8 en 22 november en 6 december en worden gehouden in De Voorhof in Westerbork, van 19.15 uur tot 22.00 uur. Het repertoire bestaat uit Christmas Carols en bekende koorwerken. Tijdens de eerste koorrepetitie ontvangen deelnemers de koormuziek en studie-CD, zodat ook thuis gestudeerd kan worden.

Karin Bloemen

Karin Bloemen

Karin Bloemen is een zangeres en cabaretière die met haar opvallende verschijning de aandacht op zich weet te vestigen. Samen zingen met Karin Bloemen is een unieke ervaring. Met haar prachtige stem en expressieve mimiek bespeelt zij iedere zaal. Soms is ze uitbundig en extrovert, dan weer ingetogen en gevoelig. Karin zingt samen met het Grootkoor Drenthe prachtige kerstliederen en het lichte muziekgenre. Karin Bloemen vervult met glans de rol van Hollands enige echte Diva, met alles erop en eraan! Het concert zal plaatsvinden op 13 december in De Nieuwe Kolk in Assen.

Dit bijzondere koorproject geeft zanglustigen de kans om op te treden in dit mooie theater met Karin Bloemen, iedere enthousiaste zanger of zangeres kan zich inschrijven. Voor meer informatie over het Grootkoor en inschrijving: www.grootkoor.nl en www.grootkoor.tv of mail naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen