Feestelijke opening Taribush Kuna Festival

Lheebroek – De elfde editie van het Taribush Kuna Festival is vanmiddag officieel afgetrapt door festivalburgemeesters Jens en Josbert. Bezoekers genieten van een spetterend optreden van Balkanova Orchestra op Supernova. Het Taribush Kuna festival is een vierdaags cultuurfestival voor jong en oud, midden in de natuur van 18 tot en met 21 juli.

Op het festival vind je muziek, theater, kunst, poëzie, workshops, foodtrucks en allerlei (ont)spannende activiteiten. Taribush Kuna wordt gehouden aan de rand van Nationaal Park het Dwingelderveld. Taribush Kuna is in 2008 begonnen als  een kleinschalig kunst en cultuur festival, maar is ondertussen uitgegroeid tot een begrip in Drenthe en ver daarbuiten.

Dagkaarten en passe-partouts koop je eenvoudig online of aan de kassa tijdens het festival. Vier dagen toegang tot het festival kost slechts 35,- euro voor volwassenen. Kinderen t/m 2 jaar kunnen gratis naar binnen. Voor jonge kinderen is er bovendien een speciale Kinderstrippenkaart te koop bij de munten- en infobalie, zodat ze zich een hele dag kunnen vermaken. Voor meer informatie en tickets kun je terecht op de website: www.taribushkuna.nl. Volg ons ook op Instagram en Facebook.

Reacties