Huus van de Taol op zeuk naor keurnoten

Foto:

Zuidwolde – Het Huus van de Taol hef ien alle Drèentse gemeente een warkgroep van “Taalschulte en Keurnoten”. Mit mekaar bint ze de contactpersonen die de belangen van de Drèentse taal en het Huus van de Taol behartigt. Ze maakt plannen en voert die uut. Ze helpt aandern. Ze koomt ien ´t geweer as het Drèents kwaode edaone wordt. Ze bint ien heel Drenthe de ogen en de oren Van het Huus van de Taol.

Wat kunt taalschulte en keurnoten veur oe doen? Ze kunt oe mit raod en daod ter wille wezen as het giet umme: proten, lezen en schrieven van de streektaal, streektaalmuziek, schrieverije, cursussen, tiedschriften en booken, organisatie van streektaalevenementen en aandere taalzaken.

”Veur mit name ien de vroggere gemeent Zuudwolde binne wij op zuuk naor nije keurnoten. Aj belangstelling hebt kuj oe wieder laoten ienformeren en anmelden bij de taalschulte ien De Wolden.”  En det is Bertus Mos uut Rune( tel. 0522-472998 of 06-13848160). Ook kuj contact opnemen mit het Huus van de Taol ien Beilen (tel. 0593-371010).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen