Scala presenteert 3 Musketiers, de musical

Foto:

Hoogeveen – De 30-koppige cast is er klaar voor, het orkest heeft er zin in en de degens zijn geslepen. Na bijna een jaar intensief repeteren, presenteert Scala Musicalgroep Hoogeveen op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei om 20.00 uur de Hoogeveense versie van 3 Musketiers, de musical in Theater De Tamboer. Artistiek leider en regisseur Gerrit Jan Rutgers heeft de lat hoog gelegd met deze opvolger van de Hoogeveense The Wiz. 3 Musketiers is een musical met prachtige muziek die veel vraagt van de hoofrolspelers, het ensemble en de musici. Kaarten zijn te koop via http://www.detamboer.nl.

Nederlandstalig

Gerrit Jan Rutgers: ‘We hebben een mooie groep talentvolle mensen bijeen kunnen brengen. Er is met heel veel passie, inzet en plezier gewerkt aan deze productie, die mede mogelijk is gemaakt door sponsors AH Offerein, Dierckxsens Menswear en De Zuidema Groep. Met nog meer plezier presenteren we nu het resultaat aan het publiek. De voorwaarden voor twee mooie avonden zijn in orde: een gedreven cast, een prachtig decor, fraaie kostuums en een semiprofessioneel live orkest. Wie alvast kennis wil maken met de cast of meer wil weten over de musical verwijzen we naar www.facebook.com/musicalde3musketiershoogeveen. Daar zijn onder meer filmpjes te zien van verschillende castleden. Meer informatie is ook te vinden op http://www.musicalgroephoogeveen.nl.

Het verhaal

Het verhaal van 3 Musketiers is gebaseerd op het boek van de Franse schrijver Alexandre Dumas. D’Artagnan is op weg naar Parijs om musketier van de koning te worden. Hij ontmoet de drie musketiers Athos, Porthos en Aramis. Kardinaal de Richelieu is intussen samen met Milady de Winter en Rochefort bezig met een gemeen plan om koning Lodewijk XIII aan de kant te schuiven. Dat ontdekken de musketiers via Constance, een meisje aan het hof van de koningin. Zij wordt de grote liefde van D’Artagnan, maar helaas zal hij nooit met haar kunnen trouwen.

Reacties

article
24247
Scala presenteert 3 Musketiers, de musical
Hoogeveen – De 30-koppige cast is er klaar voor, het orkest heeft er zin in
https://de-wolden.nieuws.nl/cultuurgemeente-de-wolden/24247/scala-presenteert-3-musketiers-de-musical/
2019-05-05T08:04:54+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/77/2019/05/01090703/musketiers-logo-vierkant-definitief.jpg
de tamboer, drie musketiers, scala hoogeveen
Cultuur, Regio De Wolden