Ontspannen schilderen tussen de koeien

Echten – Vanaf dit voorjaar worden op Melkveehouderij & Educatieboerderij Straathof in Echten speciale workshops gegeven met als titel ‘Boer & bont’. Het wordt een creatieve en gezellige workshop onder leiding van Hennie Klooster van Kleurig Kakelen.

Hennie is een bevlogen tekentherapeut en meer. Daarom kunnen deelnemers tot ontspanning komen in de stal (of weide) en zich laten verrassen door koeien: ze zijn prachtig om te zien, ze zijn nieuwsgierig én vooral heel inspirerend.’Observeer de (boeiende) koeien in hun eigen omgeving en creëer je eigen kunstwerk met acrylverf op hout of doek’, laat Hennie Klooster weten.

Boerin Bianca kan alles vertellen over de loeiende dames en zorgt voor de inwendige mens. ‘Enthousiast geraakt en zin om ook te komen schilderen in de stal (tijdens het groeiseizoen in de wei)? Leuk om te doen met groepje familie, vrienden, team of als onderdeel van een vrijgezellendag! We gaan er een feestje van maken! Ervaring is niet nodig, lukt altijd’, weet Bianca zeker.

Meld je aan via mail [email protected]

Deelname is €35,-. Leeftijd vanaf 12 jaar. Duur ongeveer twee uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen