Slotpresentatie ensembleworkshop Markiezin van Drenthe

Cursisten Sinje Kiel
Foto: Eigen foto

Ruinerwold – De markiezin van Drenthe organiseert weer een ensembleworkshop op zaterdag 13 april, onder leiding van Sinje Kiel met Annelies Schraa (blokfluitensemble FEW). De workshop duurt de hele dag en eindigt om 17:00 uur met een (gratis) slotpresentatie van een halfuur in de prachtige akoestiek van kerk Blijdenstein.

Deelname aan de workshop is niet meer mogelijk, want deze zit vol, maar geïnteresseerden zijn welkom om naar de resultaten van de dag te komen luisteren. Gevorderde amateurzangers en blokfluitisten van alle soorten en maten (van kleine sopraan tot grote basblokfluit) hebben zich dan een dag lang verdiept in het meerstemmige Engelse en Franse madrigaalrepertoire met componisten als Josquin des Prez en Thomas Morley.

Zangers of blokfluitisten die belangstelling hebben om een volgende keer mee te doen, kunnen hun naam opgeven en worden op de hoogte gebracht zodra eenzelfde mogelijkheid zich weer voordoet. Dit kan via [email protected], meer informatie wordt gedeeld op de website www.sinjekiel.nl en de Facebookpagina van de Markiezin van Drenthe.

Reacties