Finale De Wolden’s Got Talent in Ruinerwold

Finale 2018 in Ruinen.
Finale 2018 in Ruinen.
Foto: Artizzl media / Peter Nefkens

Ruinerwold – Van dansen tot zingen en goochelen: tijdens de finale van De Wolden’s Got Talent op vrijdag 5 april strijden tien geselecteerde finalisten om dé titel van het talent van De Wolden. De jonge talenten zijn vanaf 19.00 uur in de Buddingehof in Ruinerwold te bewonderen.

De jury, bestaande uit o.a. Nora ’t Hart (winnaar 2018), Leonoor Colenbrander (Welzijn De Wolden), Mirjam Pauwels (wethouder), zal aan de hand van de optredens één winnaar uitkiezen. De hoofdprijs is het opnemen van een échte videoclip samen met Ronald Buld van MultieBuldtie, tevens presentator van de show.

Op weg naar de grote finale

Tijdens de voorrondes in maart hebben de tien finalisten hun concurrenten al achter zich gelaten. De afgelopen weken kregen zij workshops podiumpresentatie om zich voor te bereiden op de grote finale. Het volledige programma voor de talentenshow is te vinden op www.actiefnaschooltijd.nl.

Bezoekers zijn vanaf 18.30 uur welkom. Kaartjes kosten € 2,- per persoon en de show start om 19.00 uur. Er is beperkt plek, namelijk voor 250 mensen, wanneer het vol is is het niet mogelijk meer mensen toe te laten.

Met dit project wil de organisatie, het Brede School Team, kinderen motiveren hun talenten verder te ontwikkelen en cultuur- en sportdeelname bevorderen. De talentenshow vindt dit jaar voor de vijfde keer plaats.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen