Crescendo Ruinen eert overleden artiesten

Concert in Ruinen.
Foto: Crescendo

Ruinen – Ruim 120 bezoekers namen zaterdagavond een kijkje bij  muziekvereniging Crescendo uit Ruinen. Die hield in zaal Hees de jaarlijkse uitvoering met het thema A Tribute ‘from’ Heaven.

Een eerbetoon uit de hemel, Crescendo speelde deze avond muziek van muzikanten die niet meer onder ons zijn maar met hun muziek een onuitwisbare indruk hebben achter gelaten. Nummers van onder andere André Hazes, Whitney Houston, Leonard Cohen en Avicii kwamen voorbij. De majorettes lieten hun wedstrijdshows deze avond zien en traden ook op op een tweetal nummers van het orkest.

Popkoor 2000

Ook het jeugdorkest en blaaskapel de Knollenplökkers deden mee. Een aantal nummers werd vocaal begeleid door solisten van Popkoor 2000. Daarnaast zong het hele koor mee met Hallelujah. Traditiegetrouw worden op de uitvoering de jubilarissen gehuldigd. Dit jaar waren dit Leanne Dunning-Stummel die 25 jaar lid van de vereniging is en Gertjan Flinkert die 40 jaar lid is.

Achter de schermen werkt Crescendo al druk aan het jubileumjaar wat volgend jaar van start gaat. In 2020 bestaat Crescendo 100 jaar! Een jaar lang zullen er vele activiteiten georganiseerd worden, met onder andere een reünie orkest, een grote studiedag, en een grootste uitvoering.

Reacties