‘Het is weer knudde’ bij Rederijkerskamer De Bloem

Rederijkerskamer De Bloem
Rederijkerskamer De Bloem
Foto: Benny Spin

De Wijk – Rederijkerskamer De Bloem voert vrijdag en zaterdag 5 en 6 april de komische thriller ‘Het is weer knudde’ op in Ontmoetingscentrum de Havezate. Het stuk is geschreven door Peter van den Bijllaardt.

Waar ben jij vannacht geweest?’ vraagt Rita indringend, als zij manlief Paul ’s morgens op de bank vindt, totaal verkreukeld, een stoppelbaard, een pandabeer in zijn armen en met een reuze kater. Hij weet weinig anders in te brengen dan zijn barstende hoofdpijn, maar daarmee neemt Rita geen genoegen. Zeker niet als blijkt dat Pauls zakken vol zitten met stapels bankbiljetten en een revolver. En als dan ook nog het lijk van Knudde uit de kast komt vallen…

Kaarten kosten € 7,50 per stuk in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij Ontmoetingscentrum De Havezate (Dorpsstraat 78, de Wijk), DA Drogisterij & Parfumerie WenS (Dorpsstraat 68, de Wijk), Wido Double Fashion (Bergerslag 4a, Staphorst) en per mail bij het secretariaat van Rederijkerskamer de Bloem [email protected] (vooruitbetaling per bank).

Aan de kassa op de avond van de uitvoering kosten de kaarten €10,00 per stuk (indien nog voorradig).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen