Twee concerten Dirty Dog in Klein Paradiso

Dirty Dog
Dirty Dog
Foto: Artizzl media / Peter Nefkens

Echten – Liefst twee keer speelt de Zuidwoldiger band Dirty Dog bij Klein Paradiso in Echten. Het eerste concert op zaterdag 23 maart was snel uitverkocht, daarom is er op zondag 24 maart een tweede concert in d’Olde Karke.

Covers waren de reden waarom ze niet in Klein Paradiso pasten, maar het was wel al een paar jaar een grote wens van de organisatoren om Dirty Dog op de groene planken te laten spelen. Elke keer tijdens een gesprek tussen de zanger Lukas Hempen en Delia Bremer (Klein Paradiso) werd de vraag gesteld. En elke keer zei Lukas ‘ja, maar wij hebt geen eigen nummers’. ‘Dan schrijf je die maar’, was dan de reactie van Bremer. En dat deden ze! Super mooie ook nog eens en wie dat wil horen kan alleen nog voor de zondagmiddag reserveren.

Het eerste concert was binnen no time uitverkocht. De zondagmiddag krijgt een andere sfeer dan op de zaterdagavond. Met een strakke ritmesectie, piekfijn gitaarspel en geweldige stem kan Dirty Dog worden gezien als een geoliede rockmachine die in Klein Paradiso  sfeervolle akoestische sets gaat spelen.

Dirty Dog bestaat uit de band leden Lukas Hempen (zang),Hendrik Slagter (gitaar),Remon van der Garde (gitaar, zang)Leonoor Colenbrander (basgitaar, zang) en Jan Slagter (drum) en ze hebben er zin in.

Voor zondag 24 maart zijn er nog kaarten verkrijgbaar via  tel. 0528-373766 of via mail [email protected] ‘Klein Paradiso’ De Olde Karke, Zuidwolderweg 8, Echten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen