Mantra’s zingen in kerk van Blijdenstein

Kerk van Blijdenstein.
Foto: Artizzl Media

Ruinerwold – In de kerk van Blijdenstein vindt donderdag 13 december mantra zingen plaats. Mantra’s zijn liederen waarbij steeds weer dezelfde tekst en melodie wordt herhaald, waardoor het een meditatieve werking heeft.  De teksten hebben een betekenis, ze maken liefde en kracht, inzicht en wijsheid in de mens wakker.

‘We zingen eenvoudige mantra´s uit verschillende culturen. De avond begint met een geleide meditatie om in een diepere rust te komen.  Tussen de liederen door is er stilte. In die stilte werkt de klank door. Het gaat ook om het genieten van het zingen, veel meer dan om mooi te zingen. Je mag zingen vanuit je hart.

Na afloop kun je in stilte naar huis gaan, maar er is ook ruimte om te delen en samen te zijn’, aldus organisator Nellie van den Berg.

De locatie is het kerkje van Blijdenstein bij Ruinerwold. Deze avond wordt begeleid door Nellie van den Berg. Zij organiseert al zes jaar mantra avonden bij haar thuis en vindt het extra fijn om ook dit jaar met meer mensen te zingen in zo’n prachtige kerk met fijne energie.

Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur, einde zingen rond 21.30 uur. Aanmelden: [email protected] of 0522 240791. Meer info: www.viaamoris.nl

 

Reacties