Zomeroptreden Woudklank in Alteveer

Woudklank
Foto: Woudklank

Alteveer – Muziekvereniging Woudklank verzorgt maandag 16 juli een gratis optreden op het schoolplein van CBS De Wegwijzer in Alteveer. Het opstaporkest, opleidingsorkest en de slagwerkgroepen van de Zuidwoldiger muziekvereniging brengen een gevarieerd repertoire van vrolijke en bekende muzieknummers. Het optreden begint om 19.00 uur en duurt ongeveer een uur.

Afwisselend

Alle orkesten laten afwisselend een aantal nummers horen. Het opstap- en opleidingsorkest doen dat onder leiding van Marjon Brouwer, de slagwerkgroepen onder leiding van Giovanni Timmermans. Alle leden, voornamelijk kinderen en jongeren, maar ook diverse volwassenen, spelen kort of al langere tijd, de meesten hebben les en stromen uiteindelijk door naar het harmonieorkest van Woudklank of spelen daar al in. Ook de slagwerkgroep bestaat uit diverse zeer ervaren en nog jongere getalenteerde leden. De allerjongsten starten in de opstap slagwerkgroep.
Bij regen kan het optreden doorgaan onder de overkapping van de fietsenstalling. Voor meer informatie over de vereniging, zie ook www.woudklank.nl of volg de Facebookpagina.

Reacties