Popkoor Just Fun en Dirty Dog gezamenlijk in de theaterkuil

Foto:

Zuidwolde – Het seizoen van Theaterkuil De Falieberg gaat zaterdag 23 juni van start met een optreden van popkoor Just Fun en rockband Dirty Dog. Ze spelen ieder hun eigen repertoire en brengen daarnaast een aantal nummers gezamenlijk ten gehore. Het optreden duurt van 20.30 tot 22.30 uur met halverwege een pauze. De toegang is als vanouds vrij, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Popkoor Just Fun uit Zuidwolde bestaat alweer 16 jaar en heeft 60 leden die wekelijks repeteren en zo’n 6 keer per jaar optreden. In de naam van het koor staat de belangrijkste doelstelling, zingen voor het plezier.

De Zuidwoldiger rockband Dirty Dog is vanaf 2012 te zien en horen op vele lokale en regionale festivals, (privé)feestjes en in cafés. Ze spelen in de theaterkuil akoestische covernummers van de jaren ’70 tot nu.

Sponsoring

De voorstelling is mogelijk gemaakt door bijdragen van: Bosscher Delicatessen, Van der Laan Tweewielers, Herman Kloeze Rijwielen, Muziekhandel Klein, Financiële Dienstverlening De Wolden, Plus Automatisering, Tandartspraktijk Quadratand, De Gier Bloemen, Groepsaccommodatie Steenbergerhoeve, Mitra Visser Zuidwolde, Hentenaar Makelaardij, Schuldink Allround Keuringen, Plus van Tongeren en Henk Dekker Mode.
De volgende zondagmiddagvoorstellingen in de theaterkuil: 8 juli Groninger liedjes door Martin Korthuis en Eddo Pol, 26 augustus een komische magievoorstelling van ADH2 en op 16 september is er een kindervoorstelling van Theater Pret.

Meer informatie is te vinden op www.theaterkuilfalieberg.nl en de Facebookpagina https://www.facebook.com/theaterkuil.

Reacties