Franse gevoel op platteland Koekange

Foto: Eigen foto

Koekange –De Drentsche Brocante Fair, het Franse gevoel op het platteland. Dit evenement wordt alweer voor de 7e keer gehouden.  Dat het een succes is, blijkt uit de vele mensen die jaar op jaar terugkomen.  Zaterdag 2 juni toont een grote groep enthousiaste brocanteurs weer een prachtige sortering brocante.

Het pure onvervalste brocante en antiek. Landelijk, romantisch, robuust of industrieel, voor elke smaak is er wel iets te vinden. Gezellig rondstruinen langs de vele kramen, ieder met een geheel eigen stijl. De gemoedelijkheid en de plattelandsrust zorgen ervoor dat je heerlijk ontspannen je verzameling kan uitbreiden of je kan laten inspireren door het vakkundig geëtaleerde aanbod.

Ambachtelijk

Ondertussen kan je genieten van een lekker drankje met daarbij ambachtelijk gemaakte Franse hartig-en zoetigheden, die met veel zorg zijn gemaakt én bijzonder smaakvol zijn. Daarnaast is er ook een zalmroker waar je ter plekke een heerlijk broodje warme zalm kan eten of een stuk kunt afhalen om mee te nemen naar huis. De fair is makkelijk te bereiken en daarnaast is er voldoende en gratis parkeergelegenheid. Honden zijn aangelijnd welkom. Het wordt gehouden van 10.00 uur tot 16.00 uur. De entree bedraagt 3,- euro p.p. en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.  Meer informatie kun je vinden op www.dewinkelkoekange.nl of volg het evenement via Facebook.

Waar: Dorpsstraat 68, Koekange.

Reacties