Con Amore zingt in de Mariakerk in Ruinen

Foto: Con Amore

Ruinen – Een mooie avond in de Mariakerk in Ruinen. Dat belooft het gemengd koor Con Amore uit Hoogeveen op woensdag 6 juni als hun afsluitende zomeravondconcert uitgevoerd wordt.

Het koor brengt deze avond lichtvoetige evergreens, melodieuze ballads en indrukwekkende Ierse songs. Enkele daarvan zijn Only time en Shenandoah van Enya, Tears in heaven, Where do I begin (van de film Love Story), Come by the Hills, Away from de Roll of the Sea en de Family Tree zijn stuk voor stuk mooie en meeslepende liederen. Dirigent Henry Huisjes zorgt voor de artistieke kwaliteit, de veelzijdigheid en voor enthousiasme en plezier. Bijzondere gast deze avond is Emile Boer die als solist een bijdrage levert.

Goede sfeer

Het Hoogeveense koor bestaat komt op woensdagavond bij elkaar om te repeteren in de Goede Herderkerk in Hoogeveen. Over één ding zijn ze het eens: er is een bijzonder goede sfeer. Elke repetitie is een fijn avondje uit. De keuze van het repertoire voegt daar nog een dimensie aan toe: het zijn zonder uitzondering melodieuze songs die het geweldig maken om te zingen.

Het zomeravondconcert begint om 20.00 uur. De toegang is vrij. Er wordt slechts een tegemoetkoming in de onkosten gevraagd via een collecte.

Reacties