Zesde editie Kunstwark in’t Park

Foto:

Hoogeveen – Nog een week en dan is er weer een kunstmarkt in Hoogeveen. Op zaterdag 26 mei van 11.00 tot 16.00 uur vindt deze alweer voor het 6e jaar plaats, georganiseerd door Stichting Kunstwark in’t Park.
Op de mooie locatie van het Jannes van der Sleedenhuis aan de Valkenlaan 5 in Hoogeveen, wordt het nabijgelegen park ingericht met een groot en divers aanbod van verschillende kunstvormen.
Ruim 50 deelnemers hebben zich aangemeld, onder andere schilderen in verschillende technieken en materialen, beeldhouwen in verschillende materialen zoals keramiek en glas maar ook fotografie, tekenen, textiel, sieraden, kunstkaarten, taal en objecten gemaakt van binnenbanden.

Demonstraties
Een aantal deelnemers vertellen graag over hun werk en laten dit zien via workshops en of demonstraties bij de kraam. De zangeres Inge Tibben komt ook dit jaar het festival opfleuren met mooie chansons, ballads, pop-art, oldies en musicalsongs. De accordeoniste Henny Zuur is ook aanwezig, zij zal gedurende de dag haar muzikale bijdrage leveren.
Op de facebookpagina van Kunstwark in’t Park vertellen enkele deelnemers over hun werk, voorzien van foto’s.

Ruim opgezet
Voor bezoekers is de kunstmarkt leuk en ruim opgezet en biedt voor elk wat wils. Natuurlijk kan met artikelen kopen. Het is handig om zoveel mogelijk op de fiets te komen en de eventuele auto te parkeren op de parkeerplaats van de voetbalvelden. De toegang tot de kunstmarkt is gratis.

Reacties