Jaarlijks gezamenlijk Dauwtrappen in het Reestdal met kerkdienst

Dauwtrappen in het Reestdal.
Foto: Erik de Graaf

Oud-Avereest – Op Hemelvaartsdag donderdag 26 mei, verzorgen Landschap Overijssel en de PKN Oud-Avereest, de jaarlijkse dauwtrapochtend in het Reestdal. Het is een traditie geworden en er wordt een kerkdienst aan vast geplakt voor de mensen die daar behoefte aan hebben.

Deze ochtend is het mooie Reestdal zoals gebruikelijk het sfeervolle decor voor een vroege start van Hemelvaartsdag. Deelnemersgaan samen met de natuurgidsen van Landschap Overijssel op pad om te genieten van vroege vogels en ontluikende natuur.

Er zijn dit jaar twee wandelingen: een langere die start om 6.15 uur en een iets kortere met start om 6.45 uur. Ze starten vanaf De Wheem, Oud Avereest 22 bij Balkbrug. Na de vroege ochtendwandeling is er tijd om te ontbijten en aansluitend is er de mogelijkheid tot bijwonen van de kerkdienst in de Reestkerk. De speciale Hemelvaartsdienst start om 9.30 uur.

Graag vooraf aanmelden en kies voor een wandeling met of zonder ontbijt via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten.

Reacties

Cookieinstellingen